DiGuEs oN éS

Digues on és de Thierry Laval editat per Cruïlla

Aquest matí ens hem reunit l'equip de la Biblioteca per primera vegada després de les vacances. Hem programat les activitats per al curs. La veritat és que han sigut dos hores molt bé aprofitades y quand hem eixit a casa anavem molt contentes per la quantirtat de coses que habien segut capaces de fer. Esteu avisats gent del cole Ferrandez Cruz: prepararvos per a treballar a tope.

Ja acabada la reunión Mª Ángeles ens ha mostrat una adquisició de l'estiu. 
Saps que estem treballant els Continents i esta meravella de llibre ens va vindre com si fora a cosa feta. Recordes Wally, on hi havia que trobarli en uns dibuixos amb molts de detalls? Doncs aquest llibre el va recordar amb les seues  solapes i moltes il·lustracions en el que podem aprendre vocabulari sobre tot allò caracteristic de cadascun dels cinc continents (en aquets cas s'han olvidad de l' Antàrtida). Amb un format gegant se presenta en un full central en el que apareix una escena molt completa del continent corresponent amb profusió de dibuixos que van mostrant natura, història, monuments, personatges tipics... i  unes contrasolapes en les que apareixen una muntonada de imatges que pertanyen a la escena central i hem de trobarles, a més a més de poder aprendre de cada continent gràcies a la minuciositat de les imatges de Thierry Laval que són simples i a la mateixa vegada molt detallista.

De segur que ho aprofitarem. En aquest cas per a estudiar i aprendre sobre els continents però has de saber que en aquesta mateixa col·lecció n'hi ha altres títols per 
jugar a cercar imatges amagades i, alhora apredre paraules de diferents temes: els animals,oceans, història...



Recomanat, una molt bona manera d'aprendre geografia, història i a més  a més fer turisme sense eixir de la biblioteca.



Comentarios